Veelgestelde vragen

Wat fijn dat je de moeite neemt om contact met ons op te nemen! Heb je een vraag over je bestelling? Neem eerst een kijkje in onze veelgestelde vragen hieronder, misschien staat het antwoord er al tussen. Als je het antwoord niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.


1. Waar is mijn pakket?
Na het plaatsen van je bestelling duurt het 1-2 dagen om jouw order te verwerken en 4-6 dagen voordat je bestelling geleverd wordt in Nederland & België. Mochten deze dagen voorbij zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.

2. Waar kan ik mijn track & trace code vinden?
Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je automatisch een Track & Trace code. Controleer ook je spam, soms komen onze e-mails daar terecht. Houdt er rekening mee dat het even kan duren voordat je Track & Trace link actief wordt.

3. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Je kunt je bestelling volgen met je Track & Trace nummer dat je via e-mail hebt ontvangen. Vul de Track & Trace in op onze Track & Trace pagina om de status van je levering te zien. Je kunt dit doen op deze pagina.

4. Ik ben niet tevreden met mijn pakket
Bekijk onze Ruilen & Retourneren pagina om jouw pakket te retourneren.

Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen:


Telefoonnummer:
+3197010283492

E-mail:
info@verdeco-rotterdam.com

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

 

Sierbloem 23, 3068 AP, Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands